Design Team

DT mamma Linda:
Info kommer snart....

DT Fia:
Jag har pysslat med papper, främst kortmakeri men även en del scrapbooking i tio års tid ungefär. Med två små barn så har jag inte alls den tid vid skrivbordet som jag skulle önska men även busiga barn sover ibland som tur är. Sedan 2008 har jag en blogg som heter Fia skapar och förutom papperspyssel skriver jag om familjen och mina två andra intressen; böcker och musik.

DT Lillian:
Jag har pysslat med papper så länge jag kan minnas. Jag började med kort och LOs men efter att jag provade mitt första mini album 2009 så var jag fast. Jag gör fortfarande kort och älskar mixed media, jag har även hittat PLP (pocket letter pal) som också är super skoj. Det bästa med denna hobby är att man kan lära sig hur mycket som helst och det kommer alltid något nytt när man minst anar det. Man får inte glömma alla de nya vänner man får vare sig man träffas IRL eller på FB med denna underbara hobby. Jag startade en blogg Lias krypin 2009 där jag skriver om min scrapbooking och min underbara familj. Jag har två fantastiska barn som spelar stor roll i min scrapbooking och ännu större i mitt liv. Utöver scrapbooking så älskar jag böcker (engelska), film och musik.

DT Petra
Info kommer snart...

DT Linus
Info kommer snart...

DT Johanna:

Jag har pysslat sedan 2006, ååå jag firar visst 10 år 😉
Jag älskar vintage med allt vad det innebär och så färgen orange. Sedan är det nästan alltid med blommor på mina alster. Jag gör mest kort. När jag började med scrapbooking var det först för att jag ville göra ett album till min dotter. Efter några månader köpte jag mina första magnolia stämpel och då blev jag fast, blev kär och den kärleken håller jag hårt i 💜Bloggen startade jag hmm minns inte riktigt, men runt 2010/2011 och jag visar bara mitt pyssel i den.
Jag är en glad generös kvinna som bor i Småland, har make och 3 härliga barn. Just nu studerar jag till sjuksköterska och försöker kombinera heltidsstudier med jobb och pyssel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar