Design Team

DT -  mamma Linda:
Info kommer snart....

DT - Petra
Info kommer snart...

DT Linus:
Jag har hållit på med pyssel sedan 2014 men först nu 2016 har jag fått upp ögonen för Mixed Media. När jag började med scrapbooking gjorde jag mest kort utav papper men idag ska helst allt jag gör vara kladdigt. Jag har en blogg Lordens Hörna och där lägger jag upp lite allt möjligt, mest skolprojekt och pyssel men även annat kan slinka upp där ibland. Tyvärr har jag inte tiden till att uppdatera bloggen så ofta då skolan tar väldigt mycket tid. Jag börjar nu till hösten 2017 gymnasiet vilket ska bli himla kul. Min bloggdag här är måndagar så kika gärna in då för att få se alster jag skapar.

DT - Lena
Info kommer snart...

DT - Johanna:
Jag har pysslat sedan 2006, ååå jag firar visst 10 år 😉
Jag älskar vintage med allt vad det innebär och så färgen orange. Sedan är det nästan alltid med blommor på mina alster. Jag gör mest kort. När jag började med scrapbooking var det först för att jag ville göra ett album till min dotter. Efter några månader köpte jag mina första magnolia stämpel och då blev jag fast, blev kär och den kärleken håller jag hårt i 💜Bloggen startade jag hmm minns inte riktigt, men runt 2010/2011 och jag visar bara mitt pyssel i den.
Jag är en glad generös kvinna som bor i Småland, har make och 3 härliga barn. Just nu studerar jag till sjuksköterska och försöker kombinera heltidsstudier med jobb och pyssel.


DT - Anna

Jag har fått äran att gästa och testa som DT för Fru Limegrön och ser med spänning fram mot uppdraget. Mer om mig hittar du på www.krumelutt.se där jag och min syster Susanne håller till.
Fru Limegrön har profileringen att ”alla ska kunna pyssla” och söker ständigt efter märken på diverse pyssel som de flesta ska ha råd med, utan att tulla på god kvalitet. Det är en inställning i min smak! Jag tror på de tre K:na D.v.s: klet, kladd och kreativitet. Även om jag ofta landar i slumpen och ”lucky accidents”😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar