2019-04-19

Spännande produkterSom en del av er vet älskar jag att utforska nya produkter och ibland har jag tur och Fru Limegrön tar hem flera på en gång. Det hade jag den här gången när hon har plockat hem guldkorn från Stamperia. 

Det är tre olika pastor/medier som har vissa likheter men också skillnader som jag tänkte reda ut här. Den översta är genomskinlig och fungerar även som vanlig gel medium. Men det som är spännande att att använda den i Stamperias nya formar där man kan göra "skins" som man sedan kan dekorera olika saker med. 

Här nedanför har jag fyllt en fjäril med den genomskinliga pastan Glossy gel och börjat fylla den nedre med den vita Creme paste. Jag testade också att ha alla tre i en silikon form för papperslera och så länge det är en grund form går det jätte bra. Fördelen med dessa pastor är att de är flexibla. Den genomskinliga blir ganska hård men fortfarande något böjbar. Den vita blir som gummi, ganska fast men flexibel och den som heter Pasta gel blir allra mjukast och får en elfenbensvit färg. 

Det tar ett bra tag att torka, över natt blir det så pass torrt att du kan använda det med försiktighet men för det torka ett dygn är det nog torrt. Beroende på vad du ska ha det på kan du göra dina "skins" eller små detaljer ganska tunna. 

Stora vinsten är just att dom är flexibla så dom kan användas på saker som böjs exv omslag till planners, kort som ska skickas, flaskor, burkar mm. 

Detta är en så spännande produkter så jag garanterar att jag återkommer till dom. Men jag måste ändå berätta redan nu att du förstås kan använda dom som modeling paste precis som du är van! 
1 kommentar:

 1. Hej vänner, jag heter Andrea Maria, från Stockholm - Sverige. Jag läser bra kommentarer om ditt bra jobb, jag är väldigt glad för er alla, eftersom jag har funnit samma lycka i mig själv, bara några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt arbetskontor, en kommentar som gjorts av en dam Jennifer från Madrid sa hon en stor man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kunde ta tillbaka sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrott. Jag var motiverad, jag försökte kontakta samma Oduduwa via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) för brådskande lösning för att återställa mitt äktenskap i ca 2 år jag har separerats. Omedelbart skickar jag ett mailmeddelande till Dr.Oduduwa, jag fick omedelbart svar, han berättade för mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt fall är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall under åren. Jag gav det ett försök, för jag har inget att förlora från att försöka. han krävde fotobilder och jag köpte ljus och andra stavningsmaterial som krävdes för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdagmorgon efter att kärleksspelldelen aktiverats, fick jag ett telefonsamtal från min exmanns man, han pratade så snällt med mig och ber om ursäkt för att jag bryter med mig att det var djävulens handarbete och han kände sig väldigt förlåt, jag förlåter honom och tackar honom för att komma tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. jag kunde aldrig föreställa mig att det kommer att fungera så fort fram till igår morgon kom min man man tillbaka hem för att träffa mig och våra två underbara barn vi är alla glada som en familj.
  Dr.Oduduwa har stora magiska stavningskraft för att lösa följande: ...
   1) älska stava del för att vinna spel
  2) Återställ tillbaka Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Makens förtroende makar
  5) bindande stavning för att bo tillsammans för alltid
  6) Breakup Spells (avsluta förhållandet)
  7) Magiska rötter och örter för stark uppståndelse och långvarigt kön
  8.) Magisk stavning främjas i ditt jobbkontor
  9) Magiska stava för att få en bebis. (kvinnlig frukt av livmodern)
  Obs! Jag var desperat att få tillbaka min ex kärleksman, det fungerar mer snabbare bara desperata som söker ett brådskande resultat för att återställa äkta kärlek och fred i äktenskapsförhållandet att kontakta DrOduduwa omedelbart. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera