2019-04-23

Happy days


För ett bra tag sedan gjorde jag en att journal av reklam. En junk journal. För mig tog det bort svårigheter att börja på sidorna för när jag hade grundat en sida så vart jag redan igång. 


Här har jag grundat med vit gesso och sedan målat nästa lager med brun akrylfärg som jag spätt med mycket vatten. I kanterna har jag stämplat med flera olika stämplar för att rama in sidan.  I högra hörnet har jag stämplat med versa mark dyna och sedan borstat över med shiny powder i färgen Luster black som glänser i silver. 

Bilen är mistad med 13@rts pearl turquoise och det mörkare i kanterna är rainbow colors sky blue som jag blandat med lite vatten och lagt på med pensel. 

Slutligen la jag på små droppar av Gold Splash ink. 

Har ni några frågor så hojta bara!1 kommentar:

  1. Att hjälpa är det enda sättet att erbjuda evig kärlek i världen för att vara nära Gud och det är vad som är mycket viktigt. Varje person som behöver ekonomisk hjälp har en logisk anledning. För att göra detta gör vi investeringar och erbjudanden av lån, snabba och garanterade lån tillgängliga för alla människor med möjlighet att återbetala den. Räntan är 3% med mycket enkla termer som hjälper dig att starta ditt eget företag. Våra överföringar är försäkrade av banken för säkerheten av transaktioner. Så om du behöver en ekonomisk, vänligen kontakta oss för mer information.

    Epost: georges.matvinc@gmail.com
    WhastApp: +33 756924191

    SvaraRadera