2018-07-10

ATC-kortHej igen alla glada Fru Limegrönbesökare.
Idag bloggar jag det tredje och sista inlägget i serien med den egenhändigt gjorda Fru Limegrönstencilen, se stencilinlägget här. I förra inlägget visade jag hur bakgrunderna till dagens ATC-kort skapades, det kan du se här.
  
De färdiga ATC-bakgrunderna såg ut ungefär så här när de var klara och nu fortsätter vi...Stencilen åkte fram igen för att få fram romberna lite extra.  

Den ena varianten fick sig en omgång med Decoarts Americana Gold och den andra varianten en omgång med vit Gesso. Ett extra lyft gavs till romberna med hjälp av en tunn markerpenna.

   Till den ena varianten av kort ville jag ha Sisal men hade bara ljus Sisal hemma. Det fick helt enkelt bli några snabba sprut med 13-Arts mister för att få till passande kulör. Jag ville också ha något som händer på korten och valde därför Wycinanka chipboard. Till den ljusa varianten av kort valde jag att måla det fina paret i vit Gesso och till ”guldvarianten” valde jag att spraya ”En perfekt dag” i svart mist från DecoArt. Just den misten har för övrigt kommit att bli en av mina favoriter.  
     
Efter att dekorationerna limmats fast med gel från 13-Arts såg de ut ungefär så här. Sisalen fick tre olika färger, naturell, rosa och turkos. Efter torkning fick korten lite ”bling” i form av självhäftande flatbacks.
Tack för att du kikade in och på återseende


/Anna Virrpanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar