2018-06-12

Gäst - DT Anna

Jag har fått äran att gästa och testa som DT för Fru Limegrön och ser med spänning fram mot uppdraget. Mer om mig hittar du på www.krumelutt.se där jag och min syster Susanne håller till.
Fru Limegrön har profileringen att ”alla ska kunna pyssla” och söker ständigt efter märken på diverse pyssel som de flesta ska ha råd med, utan att tulla på god kvalitet. Det är en inställning i min smak! Jag tror på de tre K:na D.v.s: klet, kladd och kreativitet. Även om jag ofta landar i slumpen och ”lucky accidents”😊
Här kommer mitt första tips!

Stencil av Fru Limegröns påse

I mitt premiärinlägg tänkte jag visa hur en vanlig plastpåse kan bli och tjänstgöra som stencil. Inte vilken påse som helst, utan Fru Limegröns påse såklart! Återvinning är sällan fel.
Ta två av Fru Limegröns påsar, klipp bort bottnarna och handtagen på båda påsarna. Kasta inte skräpet än!


Lägg samtliga delar ovanpå varandra och på ett värmetåligt underlag. Med hjälp av ett strykjärn smälter smälter du ihop delarna, så att det blir ett något tjockare ”plastark”. Använd bakplåtspapper mellan strykjärnet och plasten.


Bränn ut ”romberna” (mönstret på påsen), antingen de gröna eller de vita med bränn- eller lödpenna. Skär någon millimeter innanför kanten så att romberna håller ihop. Har du ingen brännkniv så kan du såklart skära med en rakbladskniv eller liknande.


Av botten klipper du till småremsor som du strör över stencilen så att det skapar lite mer struktur än bara romberna. Gör sedan samma procedur med strykjärnet för att ”smälta fast” småbitarna.


Innan du använder stencilen behöver den kallna under press annars knölar den till sig och tjänar inte särskilt bra som stencil. Jag hittade en hård plastplatta och en hantel (djupt inne i garderoben)…😊


Tadaaa! En hemmagjord stencil av påsar som du får när du handlar hos Fru Limegrön!
I nästa inlägg ska jag visa hur jag gör ATC-kort med Fru-Limegrönstencilen och akrylfärger på Gelli plate.
Håll utkik efter krumelutter!
Hade
//Anna Virrpanna


2 kommentarer:

 1. Hej vänner, jag heter Andrea Maria, från Stockholm - Sverige. Jag läser bra kommentarer om ditt bra jobb, jag är väldigt glad för er alla, eftersom jag har funnit samma lycka i mig själv, bara några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt arbetskontor, en kommentar som gjorts av en dam Jennifer från Madrid sa hon en stor man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kunde ta tillbaka sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrott. Jag var motiverad, jag försökte kontakta samma Oduduwa via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) för brådskande lösning för att återställa mitt äktenskap i ca 2 år jag har separerats. Omedelbart skickar jag ett mailmeddelande till Dr.Oduduwa, jag fick omedelbart svar, han berättade för mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt fall är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall under åren. Jag gav det ett försök, för jag har inget att förlora från att försöka. han krävde fotobilder och jag köpte ljus och andra stavningsmaterial som krävdes för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdagmorgon efter att kärleksspelldelen aktiverats, fick jag ett telefonsamtal från min exmanns man, han pratade så snällt med mig och ber om ursäkt för att jag bryter med mig att det var djävulens handarbete och han kände sig väldigt förlåt, jag förlåter honom och tackar honom för att komma tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. jag kunde aldrig föreställa mig att det kommer att fungera så fort fram till igår morgon kom min man man tillbaka hem för att träffa mig och våra två underbara barn vi är alla glada som en familj.
  Dr.Oduduwa har stora magiska stavningskraft för att lösa följande: ...
   1) älska stava del för att vinna spel
  2) Återställ tillbaka Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Makens förtroende makar
  5) bindande stavning för att bo tillsammans för alltid
  6) Breakup Spells (avsluta förhållandet)
  7) Magiska rötter och örter för stark uppståndelse och långvarigt kön
  8.) Magisk stavning främjas i ditt jobbkontor
  9) Magiska stava för att få en bebis. (kvinnlig frukt av livmodern)
  Obs! Jag var desperat att få tillbaka min ex kärleksman, det fungerar mer snabbare bara desperata som söker ett brådskande resultat för att återställa äkta kärlek och fred i äktenskapsförhållandet att kontakta DrOduduwa omedelbart. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera
 2. Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan dig. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.oduduwa lunsjat en magisk kärleks-spell, ringde min man mig på mobiltelefon för att be om ursäkt och han återvände hem.
  Tack så mycket till Oduduwa för att jag tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är för alltid förälskade nu mer än någonsin tidigare, kärlek stavdelar fungerar riktigt snabbt inom 2 dagar all min kärleksförhållandekris var över.

  (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  Detta är Dr.Oduduwas personliga kontaktadress, jag rekommenderar starkt att du kan kontakta honom för lösning på äktenskapsproblem som; om du vill avbryta skilsmässdomstolsförfaranden, Love-spell för att locka till ny kärlek, Stava för att föra tillbaka din ex pojkvän inom 48 timmar ... 100% möjligt Oduduwa Magic-Love spell ställde tillbaka min man hemma inom 2 dagar efter att stava lunchaktivering .

  SvaraRadera