2018-06-26

ATC-bakgrunder med Fru Limegrönstencilen

Hallå igen alla pysselsugna Fru Limegrönbesökare. Idag tänkte jag fortsätta där jag slutade i mitt allra förstaste blogginlägg, med den egenhändigt gjorda stencilen. Se härATC-bakgrunderna kan jag sedan fortsätta att dekorera på olika sätt.  

    

Till att börja med använde jag 13Arts akrylfärg, en Gelli Plate och ett mixedmediapapper. För dig som inte har använt Gelli Plate tidigare kan jag tipsa om Youtube, där finns en uppsjö av informationsvideos. Jag planerar att själv lägga ut en liten snutt inom snar framtid, ett svenskt bidrag.


Ungefär såhär kan ett första tryck på Gelli Platen se ut;


För att skapa lite mer spänning och happening i bakgrunden använde jag mig av vit akrylfärg som jag la på med hjälp av Fru Limegrönstencilen och på Gelliplaten.  

  

Bakgrunden kändes lite ”platt och tråkig varför jag bestämde mig för att lägga till Decoarts Americana metallic gold samt svart mixedmedia spraymist.


Så här blev resultatet som jag sedan skar upp i ATC-format.
ATC-kort ska vara 2,5x3,5 inch. 1 inch = 2.54 centimeter.
Ett enkelt sätt att gå vidare med bakgrunden är att doodla lite med vit penna och fästa en färdig text på kortet. Texten på bilden ovan är från Fru Limegröns egendesignade stickers. Det blev lite ojämn med den vita pennan runt texten men det beror enbart på BTT: ”bristande tålamod och talang”. 😊
I nästa blogginlägg ska jag visa hur jag gjorde med andra kort och samma bakgrund.
Håll utkik efter krumelutter!
Hade
//Anna Virrpanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar