2018-04-22

Bara färg och stämplar

Hej på er

Ibland vill man leka runt lite med sakerna man har och inte använda allt.
Jag tänker på mig själv, jag älskar vintage med allt vad det innebär och jag älskar att sätta på massor på mina kort.  Ibland är det kul att göra lite annat.
Som idag, idag vill jag bara inspirera till att använda lite färg och stämplar *ler*

Här ser ni lite av det som kommer att bliJag tänkte guida er hur jag har gjort.

Först tänker jag ut hur stora mina kort ska bli


Jag använder akvarellpapper när jag färgar in och dem blev 12 * 12 cm.
Det vita pappret bakom blev 12,5 * 12;5 cm
Det svarta pappret bakom blev 13*13 cm och sedan kortstommen blev 13,5 * 13,5 cm

Jag har använt mig av dessa saker när jag gjorde mitt lilla projekt.


Ok jag börjar med att skära till alla mina papper som jag ska använda,eftersom jag ska färga in dem kan det bli kladdigt, så det är bra om man skär till sina papper innan.  Sedan tar jag akvarellpappren och börjar att färga in dem med distress oxide, jag använder 3 av den färgen jag vill ha, jag har orange, grön och gul, så 3 av varje färg i olika nyanser använder jag.  Sedand använder jag grå och svart, tycker det blir en härlig mystik med det.


Här fick ni bilden igen, så ser ni hur jag har gjort och tänkt.

Efter det plockar jag fram en mask, ligger den där jag vill ha den och torkar av med en babyswipe trasa, då blir det så här.


Syns kanske lite dåligt, men jag lovar - det blir verkligen en härlig effekt av att göra så *ler*

Så börjar jag att stämpla och fru limegrön har flera set med härliga stämplar till bra pris.


När du är nöjd, så monterar man ihop med papper och då blev mina så här.En väninna frågade om det var svårt och jag säger näää verkligen inte, utan både kul att snabbt går det. Hoppas ni vill prova.

Nu önskar jag er en fantastisk dag.
Många Kramar Johanna Bergstrand Dt


Material från fru limegrön

Distress oxide
stämplar , stämpelfärg
mask
verktyg - skärmatta , ink blending tool

2 kommentarer:

 1. Hej Inga, tack för din fina kommentar.
  Det är vanlig stämpelfärg, versafine onyx black.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej vänner, jag heter Andrea Maria, från Stockholm - Sverige. Jag läser bra kommentarer om ditt bra jobb, jag är väldigt glad för er alla, eftersom jag har funnit samma lycka i mig själv, bara några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt arbetskontor, en kommentar som gjorts av en dam Jennifer från Madrid sa hon en stor man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kunde ta tillbaka sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrott. Jag var motiverad, jag försökte kontakta samma Oduduwa via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) för brådskande lösning för att återställa mitt äktenskap i ca 2 år jag har separerats. Omedelbart skickar jag ett mailmeddelande till Dr.Oduduwa, jag fick omedelbart svar, han berättade för mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt fall är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall under åren. Jag gav det ett försök, för jag har inget att förlora från att försöka. han krävde fotobilder och jag köpte ljus och andra stavningsmaterial som krävdes för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdagmorgon efter att kärleksspelldelen aktiverats, fick jag ett telefonsamtal från min exmanns man, han pratade så snällt med mig och ber om ursäkt för att jag bryter med mig att det var djävulens handarbete och han kände sig väldigt förlåt, jag förlåter honom och tackar honom för att komma tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. jag kunde aldrig föreställa mig att det kommer att fungera så fort fram till igår morgon kom min man man tillbaka hem för att träffa mig och våra två underbara barn vi är alla glada som en familj.
   Dr.Oduduwa har stora magiska stavningskraft för att lösa följande: ...
    1) älska stava del för att vinna spel
   2) Återställ tillbaka Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Makens förtroende makar
   5) bindande stavning för att bo tillsammans för alltid
   6) Breakup Spells (avsluta förhållandet)
   7) Magiska rötter och örter för stark uppståndelse och långvarigt kön
   8.) Magisk stavning främjas i ditt jobbkontor
   9) Magiska stava för att få en bebis. (kvinnlig frukt av livmodern)
   Obs! Jag var desperat att få tillbaka min ex kärleksman, det fungerar mer snabbare bara desperata som söker ett brådskande resultat för att återställa äkta kärlek och fred i äktenskapsförhållandet att kontakta DrOduduwa omedelbart. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

   Radera