2017-09-09

Mixed media flip book.

Idag tänkte jag visa en flip book som jag har gjort med ett enda cardstock som bas och mina härliga pastel mister från 13 Arts fick färga in mixed media papret från Studio 75. Jag valde några clear stamps för att dekorera framsidan. Sedan gjorde jag lite trassel av sisal ovan på ett mini cluster av doilie stamps. Jag stack ner två pärltrådar i sisal trasslet och sedan färgade in en stor vis ros i Yellow och två små vita rosor med Mint. Ramen från Wycinanka grundade jag med vit gesso och sedan mistade jag den med Pastel Pink, Mint och Yellow. Jag använde några rosa små rosor och vita i blomclustret. Tillsist placerad jag några frigolitbollar som "bär" i clustret. Jag gjorde en pinwheel med et bit mixed media papper och med samma mister på båda sidorna, i mitten satte jag en frigolitboll och ett svart pappers sugrör fick bli pinnen. Jag har bara knutit lite garn för att hålla min flip book stängd.

En liten närbild på mitt cluster med stämplar, sisal, blommor, frigolitbollar, pärband och ramen.

Första uppslaget, till höger är det en stor ficka med plats för lite större scrapgodis til mottagaren och till vänster är det en stor flap som viks upp och på nedrekanten har jag gjort en lite ficka med Nellie Snellen doilie som jag vek dubbel och limmadeihop för att göra den lite starkare :-)

 Här har jag vikt upp flappen på vänstrasidan och till höger har jag gjort två mindre flaps. och fäst dem med washi tape fast först hade jag lite flytande lim under då jag inte tycker washi tape är så bra.

 Här är även de två små flapparna uppvikta, den ena jar små post-it notes som gåva och den andra kommer jag fylla i min currently innan jag postar den :-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar