2017-08-26

Envelope Flip book!

Hej, idag är det min bloggdag hos Fru Limegrön jag har borta ett tag då min mamma gick bort hastigt i juni och det har varit en tuff tid här hemma. Men nu är jag tillbaks och jag hoppas ni ska bli inspirerade av det jag har att visa idag.

Jag har ju fastnat lite i det här med pocket letters och i samma veva hittade jag även något som kallas flip books. Det är som små mini album kan man säga men istället för tags för fotografier eller plats för fotot så gör man fickor och flaps med scrap godis istället och skickar till en pysslande vän.

Jag tänkte visa en flip book jag har gjort med hjälp av små kuvert från Anita's som Fru Limegrön säljer. Det fiffiga med att använda kuvert är att man får "gratis" fickor och förslutning.I min flip book har jag dock klistat på möster papper på flärpen och gjort den fyrkantig i stället för trekantig som kuvertet är från början.

Hela flip booken är dekorerad med klister märken från pappers kittet och jag har även klippt ut en hel del från de mösterpapper som igår i kitet.


Jag har filmat när jaf bladdrar igenom flip booken och visar flapparna och lite olika fickor m.m. kika gärna in på Fru Limegröns YouTube om ni är nyfikna :-)

Jag har använt:

Kuvert från Anita's

Pappers kit : slut i lager

Magneter : Finns i fysiska butiken och de är grymt starka och självhäftande.Det var allt från mig den här gången, varma sensommar kramar DT LillianInga kommentarer:

Skicka en kommentar